BEREID JE HUIS VOOR OP AARDGASVRIJ WONEN

Huis & Energie vindt plaats van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni
in de Brabanthallen Den Bosch.

Hier staan onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om al je vragen te beantwoorden. In het levensgrote Duurzaam Droomhuis kun je allerlei duurzame producten zelf ervaren. De mooiste woonproducten, design, onmisbare workshops en de heerlijkste biologische hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Waardebonnen energiebesparende producten voor huurders in Beuningen

In de gemeente Beuningen loopt er vanaf 30 november 2021 een actie die huurders helpt om de energierekening te verlagen. De inwoners ontvangen een voucher met een waarde van 70 euro. Men kan deze waardebon gebruiken voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen of led-lampen. De volledige lijst met producten waarvoor de waardebon gebruikt kan worden staat op www.winstuitjewoning.nl/beuningen. Deze actie organiseert de gemeente Beuningen samen met ‘Winst uit je Woning’ en het ‘Loket Duurzaam Wonen Plus’.

Hoe werkt deze bon?

● Ga naar www.winstuitjewoning.nl/beuningen. U kiest op deze website voor energiebesparende producten of led-lampen. U plaatst producten die u wilt hebben in uw winkelmandje. Vul uw persoonlijke code die op de waardebon staat in bij het afrekenen. De producten krijgt u vervolgens gratis thuis gestuurd.
● Koopt u liever energiebesparende producten of led-lampen in een andere (online) winkel of lokale bouwmarkt? Kijk dan op www.winstuitjewoning.nl/beuningen of er nog subsidiebudget beschikbaar is. Koop vervolgens bij de winkel die u wilt de producten. Bewaar de kassabon van uw aankoop. Ga naar www.winstuitjewoning.nl/beuningen. Hier kunt u de kassabon van de producten en uw waardebon online indienen. U krijgt het bedrag (tot maximaal 70 euro) terug gestort.

Looptijd van de actie

U kunt de waardebon gebruiken tot en met 31 juli 2022. Wacht niet te lang met het inzetten van de bon want er is maar een beperkt subsidiebudget beschikbaar. Als dit budget op is, kunt u uw waardebon niet meer verzilveren.

Meer informatie

Op www.winstuitjewoning.nl/beuningen leest u meer informatie over deze actie.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met de helpdesk van Winst uit je Woning. Bel naar 023 – 58 36 936 of stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl.