Persoonlijk advies

Energie besparen is maatwerk. Afhankelijk van uw vraag en soms van andere vragen in de buurt en het aanbod van bedrijven in de regio, maken we voor u een plan om uw woning energiezuinig te maken. Het kan een plan zijn dat alleen geldt voor uw woning. Het kan ook gaan om een groter (buurt)project waar u als woningeigenaar bij kunt aansluiten. Waar moet u aan denken? Wie doet de oplevering? Kunt u het ook zelf aanpakken? Elk plan of project is anders. Wij helpen iedereen op maat. Ook VvE’s zijn welkom voor ondersteuning in het proces naar duurzamer wonen.

In de gemeente Beuningen is het loket iedere maandagmiddag geopend tussen 13:30 en 17:00 (vrije inloop) in dorpshuis ‘De Lèghe Polder’, Schoolstraat 16, 6641 DC Beuningen.

U kunt ook terecht bij één van de loketten in de andere gemeenten van de regio. Klik hier voor locaties en openingstijden. Voor een kleine vraag voor Loket Duurzaam Wonen Plus, neemt u contact op met het telefoonnummer van uw gemeente: 14024, of stuurt u een e-mail naar info@duurzaamwonenplus.nl