Op deze pagina vindt u de financiële regelingen van de gemeente Beuningen die u kunnen helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Wilt u ook weten welke landelijke en provinciale regelingen er zijn? Kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl .

 

Duurzaamheidslening

Op dit moment is het budget voor de lening op. Het is dus een succes want veel mensen hebben een aanvraag gedaan om zo energiezuinige maatregelen te nemen aan hun woning. Het budget moet nu worden aangevuld en opnieuw worden vastgesteld door de gemeenteraad. Er komt in 2019 een vervolg op de duurzaamheidslening van de gemeente Beuningen.
Verwachting openstelling 1 maart 2019. Wij houden u op de hoogte over het exacte moment waarop u weer een lening aan kunt vragen.

Wat is de duurzaamheidslening?

Bent u particulier huiseigenaar? Wilt u uw huis energiezuinig maken om zo uw woonlasten te verlagen en bij te dragen aan een beter milieu? Denk aan zonnepanelen, raamisolatie of dakisolatie. Dan komt u misschien in aanmerking voor een duurzaamheidslening.

De gemeente Beuningen helpt graag mee om de woningen energiezuiniger te maken. Daarom verstrekt zij via het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland deze duurzaamheidslening. Hiermee kunt u tegen gunstige rente geld lenen om energiebesparende maatregelen voor uw woning te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening, of om deze aan te vragen.