AaboGreenTech

AaboGreenTech

Maatwerkoplossingen voor verduurzaming van elke woning of bedrijfspand.

Dat duurzaam, gasloos en energieneutraal bouwen de toekomst heeft is allang geen nieuws meer. Dit geeft niet alleen een gezonder leefklimaat voor bewoners en gebruikers, maar is ook een noodzakelijke stap om ons milieu te ontzien. AaboGreenTech, onderdeel van Aabo Trading, helpt u graag om ook uw woning of gebouw door middel van een op maat gemaakt pakket aan innovatieve technieken klaar te maken voor een groene toekomst.

Wij zijn uw partner bij uitstek voor hoogwaardige systemen voor het opwekken van energie, warmte, warm water. Door de toepassing van onze maatwerk zonnestroomsystemen, warmtepompen, LED verlichting en infrarood verwarmingssystemen bieden wij u de mogelijkheid om duurzaam en CO2 neutraal uw eigen elektriciteit en warmte op te wekken zonder dat u daarbij hoeft in te leveren op het woon- en werkcomfort.

Eigen energie en warmte opwekken of zelfs compleet overstappen naar een gasloze woning of gebouw is niet alleen een slimme en verantwoorde investering voor uzelf, maar zeker ook voor het mileu. En wij helpen u graag om dit te verwezenlijken! Bent u ondernemer? Dan helpen wij u tevens graag bij het naleven van de Wet Milieubeheer!

  • Datum 9 augustus 2018
  • Cat Infrarood verwarming, LED verlichting, Warmtepomp, Zonnepanelen
  • URL Website bezoeken