AHT-Netherlands BV

AHT-Netherlands BV

AHT-Netherlands BV is onderdeel van het internationale AHT-concern dat wereldwijd actief is op het gebied van lage temperatuur infra rood verwarming voor in- & outdoor toepassingen in de wereld van de gebouwde omgeving, sportvelden, agrarische sector en infrastructuur. Infrarood verwarming is zeer energie efficiënt, reageert ontzettend snel en biedt een enorm hoog warmtecomfort.

Voor toepassingen in en om de woning hebben wij diverse producten beschikbaar om lokaal energiezuinig te verwarmen. Dit varieert van infra-rood panelen tot infrarood matten die onder keramische tegels, tapijt, houten vloeren, linoleum worden geplaatst of in muren worden opgenomen. Als u uw huis niet (bouwkundig) wenst aan te passen of geen nieuwe vloer wilt leggen, dan kunt u een van onze ‘mobiele’ producten gebruiken die u gewoon op uw bestaande vloer legt. Al onze producten kunnen worden bediend met intelligente thermostaten of via uw smart phone. Energiebesparing en comfortverhoging zijn gegarandeerd.

Wilt u de vele voordelen van infrarood verwarming zelf ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken via: 06 41244577 of info@aht-netherlands.com of bezoek ons onze website www.aht-netherlands.com