Atama Solar Energy

Atama Solar Energy

Atama – Uw partner in zonnepanelen plaatsen

Atama Solar Energy is een dynamische, vooruitdenkende organisatie met een focus op zonne-energie. Sinds 2008 zijn wij een expert op het gebied van zonnepanelen plaatsen, zowel voor particulieren als bedrijven. We behoren tot de top 5 installateurs van Nederland.

‘Atama’ is afgeleid van de Japanse uitdrukking ‘Atama ga ii’. Deze uitdrukking betekent letterlijk ‘slim hoofd’ en wordt in het Japans gebruikt voor iemand die slim of intelligent is. Slim omgaan met beschikbare energie die opgewekt kan worden door de zon, maakt ‘Atama Solar Energy’.

Visie Atama Solar Energy

We zetten ons in voor energieprojecten die een meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen we een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van een project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang.

Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen. ‘Jong geleerd is oud gedaan!’

Onze meerwaarde, kwaliteit en certificering

Bij Atama hebben we de gehele keten in eigen hand: advies, inkoop, installatie en onderhoud. Hierdoor kunt u van ons topkwaliteit verwachten. Met de beste technieken, hoogwaardige materialen en uitstekend opgeleid personeel bieden wij een kwaliteitsgarantie waarop u steeds kunt vertrouwen.

Onze installateurs zijn intensief getraind op:

  • naleving van de normen voor veiligheid (VCA);
  • kwaliteit en bescherming van het milieu;
  • de kwaliteit van de installatie;
  • zonnepanelen plaatsen op uiterst professionele wijze;
  • productkennis met een duidelijke focus op klanttevredenheid.

De VCA certificering wordt jaarlijks verlengd zodat wij de hoogste normen kunnen garanderen. Uiteraard voldoet Atama Solar Energy daarnaast aan alle veiligheidsnormen bij de uitvoering van de werkzaamheden en de werkomgeving voor het personeel.