De Fretes-Vloerisolatie

De Fretes-Vloerisolatie

Met vloerisolatie bespaart u al snel zo’n 150-250 euro per jaar op uw energiekosten. Wacht niet tot de kou weer komt, maar laat juist nu uw betonnen of houten vloer
( Bestaande Isolatie ) vakkundig voorzien van PIF / Tonzon Vloerisolatie. In de zomer wordt de natuurlijke warmte die uit de grond opstijgt door de vloerisolatie tegengehouden, waardoor het in huis minder benauwd aanvoelt. Maar het is toch vooral het comfort tijdens de koude wintermaanden wat velen doet besluiten om te kiezen voor vloerisolatie. Wilt u het hele jaar door gelijkmatige warmte in huis? Laat uw vloer juist nu isoleren, goed voor het milieu en een meerwaarde voor uw huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Over De Fretes Vloerisolatie:
Mijn naam is Wesley de Fretes, ik ben zelfstandig ondernemer en voorzie talloze huishoudens van vloerisolatie van het kwaliteitsmerk PIF en Tonzon.  Producten waar ik volledig achter sta en waarmee ik vele opdrachtgevers in de regio Nijmegen, Brabant, Limburg èn Gelderland tevreden heb gesteld.
Meerdere Partijen schakelen mij in voor opdrachten in verschillende regio’s. Daarnaast voorzie ik mezelf van nieuwe opdrachten en isolatieprojecten. Bij grote projecten kan ik mij beroepen op andere installateurs.
Ik regel alles en zorg voor een vakkundige montage.
De Fretes Vloerisolatie
Tel: +31641998845
www.defretes-vloerisolatie.nl