De Fretes-Vloerisolatie

De Fretes-Vloerisolatie

De Fretes-Vloerisolatie haalt uw energiekosten omlaag

Met vloerisolatie bespaart u al snel zo’n 150-250 euro per jaar op uw energiekosten. Wacht niet tot de kou weer komt, maar laat juist nu uw betonnen of houten vloer vakkundig voorzien van Tonzon Vloerisolatie. In de zomer wordt de natuurlijke warmte die uit de grond opstijgt door de vloerisolatie tegengehouden, waardoor het in huis minder benauwd aanvoelt. Maar het is toch vooral het comfort tijdens de koude wintermaanden wat velen doet besluiten om te kiezen voor vloerisolatie. Wilt u het hele jaar door gelijkmatige warmte in huis? Laat uw vloer juist nu isoleren, goed voor het milieu en een meerwaarde voor uw huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over mij en De Fretes Vloerisolatie:
Mijn naam is Wesley de Fretes, ik ben zelfstandig ondernemer en voorzie talloze huishoudens van vloerisolatie van het kwaliteitsmerk Tonzon. Een Nederlands product waar ik volledig achter sta en waarmee ik vele opdrachtgevers in de regio Nijmegen, Brabant èn Gelderland tevreden heb gesteld.

Tonzon schakelt mij in voor opdrachten in mijn regio. Daarnaast voorzie ik mezelf van nieuwe opdrachtgevers en isolatieprojecten. Bij grote projecten kan ik mij beroepen op andere installateurs.
Ik regel alles en zorg voor een vakkundige montage.

De Fretes Vloerisolatie
Tel: +31641998845
www.defretes-vloerisolatie.nl