Green Solar Nederland

Green Solar Nederland

Over Green Solar

De zon is een ontzettend sterke en duurzame energiebron. Een bron die we momenteel te weinig benutten terwijl het te behalen rendement groot is. Green Solar is ontstaan vanuit een wens om woningen en bedrijfspanden te helpen besparen op energiekosten door het inzetten van één van de meest duurzame vorm van energie: zonne-energie.

Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven op het gebied van zonnepanelen, zonneboilers en zonne-energie in het algemeen. Het behalen van een maximaal haalbaar rendement met behulp van zonne-energie staat bij ons centraal.

Maximaal rendement door middel van een persoonlijke werkwijze

Om dit maximale rendement te bereiken benaderen we elk project vanuit een persoonlijk oogpunt. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek inventariseren we uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.Op basis hiervan begeleiden we u verder tijdens het gehele project. U kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

Wilt u meer informatie over Green Solar, onze diensten of werkwijze?

Neem dan contact met ons op. We informeren en adviseren u graag over zonnepanelen, zonneboilers of over zonne-energie. U kunt ons direct bellen of een persoonlijk bericht achterlaten op de website.