LBS63

LBS63

Energiek plan voor je huis

Slim bouwen begint met een energiek plan. Een energiezuinig ontwerp boordevol comfort, functionaliteit en schoonheid. Of je nu een nieuw huis wil laten bouwen of je huidige woning wil laten verduurzamen of verbouwen, alles valt of staat met een goed Plan voor je Huis.

Energieke architectuur

Energieke architectuur betekent samenwerken om tot een energieke woning te komen. Een woning die zeer duurzaam is én erg comfortabel, functioneel en prachtig vormgegeven. Het begint allemaal met jou. Jouw wensen en ideeën vormen het uitgangspunt. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag. Langzaam ontstaat een energiek ontwerp waarin de vormgeving, het binnenklimaat, de energiehuishouding en de technische uitvoering elkaar versterken. Alles klopt!

Maak een afspraak!

Wil jij weten of jouw droomhuis haalbaar is? Kom dan langs bij lbs63 op de Landbouwstraat 63 in Nijmegen. In deze demo-woning – en tevens ons kantoor – kun jij ervaren waar energieke architectuur toe leidt. Een energiezuinige woning met prachtige vormgeving en slim bedachte oplossingen.

  • Datum 21 april 2020
  • Cat Architect, Energieneutraal, Maatwerkadvies
  • URL Website bezoeken