Lunee Zonne-energie

Lunee Zonne-energie

Persoonlijk advies voor zonnepanelen tegen de scherpste prijs!

Advies
Voor het juiste advies op het gebied van de mogelijkheden om uw behoefte aan energie om te zetten naar zonnestroom toepassingen. Op basis van huidig verbruik maak ik samen met u een wensenlijst wat ook past op uw woonsituatie, maar ook wat past binnen uw budget. Zo heeft u de keuze in op welke wijze uw huis voorzien wordt van zonne-energie.

Levering
U kunt er voor kiezen om zelf uw zonnepanelen te installeren. Ik zorg er dan voor dat alle benodigdheden bij u geleverd worden. Met tevens ondersteuning met installatiehandleidingen of instructie video’s.

Installatie
Compleet leveren en installeren kunt u ook overlaten aan mijn gespecialiseerde installateurs, die ruime kennis en ervaring hebben op dit gebied. Dit alles conform de actuele normen en regelgeving.

Zakelijk
Ik kan uw bedrijf ondersteunen met een zonne-energie toepassing van A tot Z. Dus naast het juiste advies, levering en installatie, volledige ondersteuning in de subsidiemogelijkheden vanuit het Rijk en contacten met uw stroomleverancier en transporteur. Zo kunt u zich blijven focussen op uw bedrijf.