Megens Elektrotechniek

Megens Elektrotechniek

Megens is een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Milsbeek (Noord-Limburg), dat in veertig jaar tijd is meegegroeid met de innovaties in de elektrotechniek.

Megens wordt al jarenlang als een betrouwbare, ervaren partner gezien, die goede afspraken ook daadwerkelijk nakomt. U kunt bij Megens Elektrotechniek

terecht voor zonnepanelen, LED-verlichting / slimme verlichtingsoplossingen en een EPA-label (energiebesparingsadvies).

– Megens levert zonnepaneelinstallaties van AEGSunpowerDMGEC en Esdec en SMA (omvormer). U kunt daarnaast profiteren van diverse fiscale voordelen.

– LED-verlichting heeft een lager energieverbruik, is milieuvriendelijker, duurzamer, er is minder warmteontwikkeling en geen opwarmtijd nodig. De aanschafkosten liggen daarentegen hoger, maar u heeft een LED-lamp al binnen twee jaar terugverdiend. Megens levert duurzame LED-verlichting van Philips, CLS en Veko.

– Met de slimme verlichtingsoplossingen van Interact Pro (Philips) heeft u nooit meer energieverlies omdat het zichzelf regelt, snel en makkelijk via een smartphone te bedienen.

– Megens voorziet u graag van een EPA-label voor energiebesparingsadvies en leveren we apparatuur voor energiemonitoring, die u toont hoeveel energie er bespaard kan worden.


Referenties staan op onze website https://www.megensbv.nl/referenties/

  • Datum 2 oktober 2018
  • Cat LED verlichting, Maatwerkadvies, Zonnepanelen
  • URL Website bezoeken