PelletkachelPlaza

PelletkachelPlaza

PelletkachelPlaza onderscheidt zich door een uitgebreide kennis, ervaring, en een voortreffelijke service. “Mensen komen bij mij terecht omdat ze de hoogste kwaliteit willen (al is het een goedkopere kachel), met betrouwbaarheid op de lange termijn! Dus ik zorg altijd voor de meest ideale kachel voor hun situatie. En mocht er later een probleem zijn met een kachel, dan wordt dat zo snel mogelijk verholpen. Er zijn inmiddels helaas te veel zogenaamde -“specialisten”- met nauwelijks kennis en ervaring. Ze onderschatten de complexiteit van de techniek en de daarbij behorende kennis. Er komt zo veel meer bij kijken en qua verdiensten valt het sowieso al tegen. Dat neemt niet weg dat ik de pelletkachel een mooie uitvinding vind die ik graag zelf had uitgevonden”. Camiel heeft duidelijk passie met het product.

Gericht op kwaliteit, biedt PelletkachelPlaza vooral de beste oplossing, uitstekende service en klantgerichtheid, met een ruim aanbod van uitsluitend topmerken. Ons hoofdmerk biedt een kwaliteits pelletkachel met veruit de beste prijs kwaliteit verhouding! Naast een goede installatie, zorgen wij ook voor een perfecte afstelling.

Pelletkachel Plaza installeert vooral pelletkachels in het gebied Nijmegen / Arnhem / Apeldoorn / Utrecht / Ede / Veenendaal / Tiel. Maar ook in Den Bosch, Oss, Eindhoven, Helmond en Venlo. En ook daarbuiten.

Woont u in Gelderland, Brabant, Limburg, Utrecht, Overijssel, of daarbuiten, bel dan met PelletkachelPLAZA.