Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm biedt isolerende en zonwerende raamfolie.

Waar dubbelgrlas niet mogelijk (monumentaal) of wenselijk is (architectuur) is, of wanneer een grote verbouwing niet wenselijk is, is raamfolie de perfecte oplossing om tot een energiezuinig en energieneutraal huis te komen.

Raamfolie bestaat er in verschillende kwaliteiten en functionaliteiten.

De meest innovatieve raamfolie (EnerSaver) zorgt voor de energetische opwaardering van het glas van u-waarde 3.0 naar 2.2. Dit geeft een energiebesparing tot wel 30%. De terugverdientijd is binnen 5 jaar. De levensduur is 25 jaar (waarvan 10 jaar onder de garantie valt).

Na gebruik wordt de folie er weer afgehaald en volledig gerecycled. Om aan te geven hoe snel raamfolie CO₂-neutraal  wordt (inclusief productie, vervoer en aanbrengen): 45m2 folie is 3 kilo plastic, ook na 10-25 jaar dus. En dit plastic is volledig recyclebaar.

Het innovatieve aan deze raamfolie (EnerSaver) is dat het niet alleen een grote isolatie waarde heeft, de zonweringsfunctie is er ook in opgenomen en de folie is kleur neutraal. Dat wil zeggen voor het oog onzichtbaar. Dus geen gevoel van getinte ramen meer.

De voordelen van deze isolerende en zonwerende raamfolie:

– Enkelglas wordt als dubbelglas
-Dubbelglas wordt als HR glas
-HR wordt als HR+ glas
-HR+ glas wordt als HR++ glas
-Zonder verbouwing