Romijnders

Romijnders

Van een dorpssmederij begin 1900 in Horssen, midden in ’t hart van Maas en Waal, groeide Romijnders Service BV uit tot een landelijk opererend installatiebedrijf. Bertus Romijnders legde met weinig de basis. Een commerciële inslag en vakkennis waren de enige ijzers die hij in het vuur had. Inmiddels kan Romijnders uit een veel ruimer arsenaal aan ijzers putten. Met meer dan 80 medewerkers is Romijnders inmiddels uitgegroeid tot een merkonafhankelijk fullservice installatiebedrijf.

Met cv-ketel merken als Nefit, Remeha of InterGas, de pioniers in de installatiebranche, kunnen wij de beste deal voor je maken. Tegelijkertijd is jouw keuze voor een cv-ketel niet beperkt tot deze drie ketelleveranciers. Want komen we er niet uit met deze merken, dan zoeken we verder. Totdat we een cv-ketel vinden die geschikt is voor jouw woning. Daarnaast kun je niet alleen terecht bij ons voor cv-ketels, maar voor allerlei andere technische in en rondom het huis.

Voor onze zakelijke klanten zijn we dagelijks op weg om onder meer technische installaties te realiseren, onderhouden en repareren. In de utiliteitsbouw, retail en voor woningbouwcorporaties.

  • Datum 7 maart 2017
  • Cat Installatietechniek, Klimaatbeheersing, Warmtepomp
  • URL Website bezoeken