Seuren Glasservice

Seuren Glasservice

Enkel glas met dezelfde isolatiewaarde als triple glas? Bestaat dat?

Jazeker! En wij verkopen het.

Tot dusver was het zo, dat er bij woningisolatie meestal triple glas gebruikt werd en dat betekende dat de kozijnen daarop aangepast moesten worden. Niet zelden een argument om toch nog maar even te wachten. Bovendien veranderde door de toepassing van triple glas vaak het aanzien van de woning, waarbij het er helaas niet altijd mooier op werd. Zeker bij monumentale bouw was dit vaak het grootste struikelblok.

Gelukkig staan de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en comfort niet stil en is er nu Fineo-glas, waardoor het aanzien van uw woning onveranderd blijft. Daarbij heeft Fineo-glas  dezelfde isolatiewaarde als triple-glas.

Fineo-glas heeft namelijk de dikte en uitstraling van enkel glas, maar bestaat in werkelijkheid uit twee lagen glas met daartussen minuscule afstandhouders. De dunne ruimte tussen de twee glaslagen is vacuümgetrokken en rondom keramisch afgedicht, waardoor de isolatiewaarde tot 30 jaar gegarandeerd kan worden.

Fineo-glas kan doorgaans eenvoudig worden aangebracht in reeds bestaande raamkozijnen, zonder het aanzien van de woning te veranderen. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas heeft Fineo-glas een zeer dunne randverbinding, waardoor een maximaal zichtvlak ontstaat. Daarbij zorgt het voor optimaal wooncomfort binnenshuis door de prestaties van traditioneel isolatieglas te evenaren.

Fineo-glas is neutraal en transparant en kan ook worden verwerkt in gelaagd veiligheidsglas en zelfs in monumentaal figuurglas. Fineo-glas biedt daarnaast ook comfort door een uitstekende geluidsisolatie.

En nu we het toch over verduurzaming hebben: Fineo-glas is ook nog eens loodvrij en 100% recyclebaar. Het is dus een circulair bouwproduct.

Fineo-glas brengt verduurzaming en comfort binnen uw bereik!

Fineo-glas is een innovatief product van AGC, met name bedoeld voor de kleinere ruitoppervlakken bij renovatie en restauratie van bestaande panden.

Bel 024 – 323 10 10 of kom kijken in onze showroom!