Straten Glas in Lood

Straten Glas in Lood

Energiezuinige beglazing en een mooie sfeer in uw woning door glas in lood kunnen samengaan. Hier wil ik voor gaan en u bij helpen.

Wanneer er foto’s worden gemaakt met een infrarood camera van een huis met glas in lood, dan is heel duidelijk te zien dat hier de meeste warmte verloren gaat. Om meer comfort van uw glas in lood raam te ervaren kunnen wij het voor u in dubbelglas laten zetten of isolatieglas HR++. Het glas in lood raam wordt hierbij tussen twee ruiten (vlakglas) geplaatst. Hierdoor ervaart u de sfeervolle uitstraling van glas in lood met het comfort van dubbelglas. Andere voordelen zijn: minder gevoelig voor inbraak, ramen zijn wind en waterdicht en makkelijk te reinigen.

Uiteraard kan het ook zo zijn dat er figuurglas moet worden ingebouwd of standaard vensterglas moet worden geplaatst, dit is ook mogelijk.

Wilt u weten hoe het voor u kan werken of hoe het eruit kan komen te zien? Dan kom ik vrijblijvend bij u langs. Ik neem een map met voorbeelden mee en ook monster-glaasjes om kleur en structuur te kunnen bepalen. Het grote voordeel is dan ook dat ik direct de ramen kan opmeten om zo een passende offerte op te stellen.

Met vriendelijke groet,

Maarten Van Straten