Van Zwam Glas- en schilderwerken

Van Zwam Glas- en schilderwerken

Een familiebedrijf uit 1918 met een grote liefde voor schilderwerk en beglazing. Het van oudsher traditionele schildersbedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne onderneming en de trots van de familie Van Zwam. Woont u in Noord-Brabant of Gelderland? Vanuit Grave komen we graag naar u toe voor uw schilderklus of glasvervanging.

Beglazing

Beglazing is van groot belang voor de isolatie van uw woning. Heeft u een barst in uw raam dan doet u er verstandig aan het glas zo snel mogelijk te laten vervangen. Wij vervangen bestaand glas, maar zorgen tevens voor nieuw te plaatsen (isolatie)glas. Bovendien helpen we u graag met speciaal glas zoals: geluidsisolerend-, verwarmd- of brandvertragend glas.

Monumentaal pand
Bij de renovatie van monumentale panden dient het (enkelvoudige) glas soms vervangen te worden. Dit kan ook vervangen worden door speciaal isolatieglas. Bij een oud pand wordt (indien gewenst) een oude techniek toegepast zoals het zogenaamde stoppen van glas (stopverf). Ook in enkel glas zijn er vele soorten leverbaar. We informeren u graag over de mogelijkheden.

  • Datum 7 januari 2020
  • Cat Isolatieglas, Monumenten, Ventilatie
  • URL Website bezoeken