ZonDirect Solar Solutions

ZonDirect Solar Solutions

ZonDirect levert en installeert zonnepanelen, warmtepompen en infrarood-verwarming en laadstations voor elektrische auto’s tegen aantrekkelijke prijzen. Wij  ontzorgen en ondersteunen de klanten in het doolhof van energiebesparende maatregelen en begeleiden ze op de route naar een lagere energierekening. Waar mogelijk maken we ze ‘zelfvoorzienend’.

Hans Barkmeijer, oprichter en directeur van ZonDirect:
“We helpen klanten met de energietransitie van aardgas naar elektra. De basis is een Solar installatie, waarbij je eigen energiecentrale op je dak ligt van waaruit je verdere stappen kunt nemen met oplossingen op het vlak van bijvoorbeeld verwarmen of het laden van elektrische voertuigen op je eigen stroom.

Al deze producten kunnen door ons geleverd en geïnstalleerd worden. (solar-installaties, infrarood-verwarming, warmtepompen, laadstations voor elektrische auto’s enz. enz.)
Bij het leggen van zonnepanelen is ‘het dak’ uiteraard belangrijk, maar we vinden het minstens zo belangrijker wie er onder dat dak wonen. Wat zijn de persoonlijke behoeftes van de klant, en welke keuzes zijn in zijn of haar geval verstandig om te doen.  In onze adviezen proberen we realistisch te blijven en we adviseren oplossingen voor de lange termijn.”