Op zaterdag 24 september organiseert energiecoöperatie EnergieVoorVier een windsafari naar Windpark Deil. Deskundige gidsen nemen je mee tot aan de voet van de turbines van Windpark Deil en vertellen alles over het opwekken van windenergie. Aan de voet van de turbines, en in de directe omgeving, ervaar je het geluid dat turbines maken en het effect van slagschaduw.

Het is een unieke mogelijkheid om een windpark met 11 turbines met tiphoogte hoger dan 200 meter te ervaren. . De door EnergieVoorVier georganiseerde touringcar vertrekt om 13.00 uur vanaf de parkeerplaats van McDonalds in Beuningen richting Waardenburg. Je bent met de touringcar uiterlijk 17.15 uur weer terug. Deelname is gratis. Er is plaats voor 50 personen in de bus. Reserveer je plek in de bus dus snel via info@energievoorvier.nl.

Maandag 26 september tot en met woensdag 12 oktober Nationale Isolatieweken.
Kom in actie! Bekijk wat de mogelijkheden zijn om jouw huis (verder) te verduurzamen en doe er je voordeel mee.
https://www.nationaleisolatieweken.nl/

Zaterdag 29 oktober Nacht van de Nacht
Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker.
https://www.nachtvandenacht.nl/

Zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november: Nationale Duurzame Huizenroute
Dit najaar wordt alweer de tiende Nationale Duurzame Huizenroute georganiseerd. Meldt uw verduurzaamde woning aan, of doe inspiratie op bij huiseigenaren in uw omgeving: https://duurzamehuizenroute.nl/

Er zijn op dit moment geen duurzame activiteiten bekend bij Loket Duurzaam Wonen Plus. Wilt u een activiteit aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@duurzaamwonenplus.nl.