Zero Energy Solutions

Zero Energy Solutions

Wie zijn wij

Zero Energy Solutions is een jonge organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in de gevelbranche, dus alles wat te maken heeft met de (bouwkundige) schil van de woning.

Wij ontzorgen u op het gebied van energiebesparende (bouwkundige) maatregelen. Wij leveren onafhankelijk energieadvies en voeren indien gewenst voor u de gekozen energiebesparende maatregelen uit.

Denk hierbij aan maatregelen als dak-wand en vloerisolatie, vervangen van kozijnen en glas, plaatsen van zonnepanelen / zonneboilers, HR CV ketel, aanpassingen aan ventilatiesysteem alsmede diverse bouwkundige woning- aanpassingen etc.

Kortom voor u als klant één aanspreekpunt van begin advies tot eind oplevering gekozen maatregelen. U geniet direct van extra comfort en financiële armslag door besparing op energiekosten!

En daarbij komt dat u bewust meewerkt aan een beter milieu door aanzienlijke CO2 reductie op uw maatregelen. Kortom een toekomstbestendige woning!

Bewuste keuzes staan centraal

In al die jaren is er één zienswijze die onze keuzes heeft bepaald. De klant adviseren om bewuste verstandige keuzes te maken. Waarbij terugverdientijden van uw investering in energiebesparende maatregelen belangrijk zijn maar niet altijd lijdend. Daarmee bedoelen we dat een ieder een bewuste verstandige keuze maakt waar hij of zij zich goed bij voelt voor nu en bestendig voor de toekomst.

  • Datum 20 december 2017
  • Cat Asbest, Biobased, Bodemisolatie, Dakisolatie, Energiecoöperatie, Energieneutraal, Gevelisolatie / Spouwmuurisolatie, Groendaken, Infrarood Verwarming, Installatietechniek, Isolatieglas, Klimaatbeheersing, Kozijnen, LED verlichting, Maatwerkadvies, Pelletkachel, Riolering, RTB Biomassaketel, Ventilatie, Verwarming, Vloerisolatie, Warmtepomp, Windmolen, Zonneboiler, Zonnepanelen