Lokale aanbieders

Als u energiebesparende maatregelen wil doorvoeren, wilt u kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van de bedrijven die de uitvoering doen. We vinden het als onafhankelijk loket ook belangrijk dat u uw eigen keuzes kunt maken in de bedrijven die u bij u thuis uitnodigt.

Op basis van de maatregel die u wilt laten uitvoeren, vindt u hier een overzicht van bedrijven die werkzaam zijn in de regio Nijmegen. De bedrijven zijn te selecteren op maatregelen. De regio Nijmegen sluit op dit moment geen bedrijven uit van een verwijzing via Loket Duurzaam Wonen Plus. In de nabije toekomst zullen we ook kwaliteitscriteria vermelden. (Let op: dit overzicht van bedrijven is niet compleet. Alle bedrijven uit de regio kunnen zich aanmelden voor opname in dit overzicht. Deelnemende gemeenten pretenderen niet compleet te zijn en spreken geen voorkeur uit voor bedrijven uit de lijst.)

Uw bedrijf in deze lijst?

Heeft u een bedrijf en wilt u ook opgenomen worden in de lijst van bedrijven? Neem dan contact met ons op via info@duurzaamwonenplus.nl.

shutterstock_bedrijven-klein