Wie zijn de groene klimaatkampioenen van Wijchen?
De gemeente Wijchen is op zoek naar de groene klimaatkampioenen van haar gemeente. Binnen de groene klimaatkampioenen zijn drie categorieën: bedrijven, inwoners en initiatieven. Wie blinkt er nu echt uit in duurzaamheid? Nomineer jouw groene kampioen! Er zijn mooie prijzen – met een waarde van €750,- – te winnen in de drie categorieën (inwoner, buurtinitiatief, ondernemer). Aanmelden kan tot 15 november 2021. Een vakjury beslist over de winnaars. Meer informatie of (iemand) aanmelden? Kijk op www.wijchen.nl/hoeduurzaamiswijchen voor meer informatie.
Bekijk hier het filmpje over de groene kampioenen: https://www.youtube.com/watch?v=G0KbMDqlIPY

Toekomsttafels van Wijchen

Aankomende weken gaat de gemeente met inwoners en ondernemers in de gemeente Wijchen praten over de toekomst van Wijchen. Er zijn 6 toekomsttafels met telkens een ander thema. Deel jouw ideeën met ons! De thema’s zijn: wonen, werken, leefomgeving, zorg en welzijn, duurzaamheid en samenwerken en dienstverlening. Iedereen is welkom! Meld je aan via: www.wijchen.nl/wijchen2035.

Thematafel Duurzaamheid

Tijdens deze toekomsttafel gaan we in gesprek over het thema ‘duurzaamheid’. Een belangrijk thema voor de toekomst! We gaan het hebben over het verduurzamen van woningen en bedrijven, energieverbruik, alternatieve energiebronnen, vergroening en duurzaam vervoer. Heb jij ideeën over hoe we Wijchen duurzamer kunnen maken?

Wanneer: Dinsdag 16 november van 19:00 tot 22:00 uur.
Waar: De Oase (Graafseweg 570, 6603 CL Alverna).

logo-wijchen

Wilt u ook een activiteit aanmelden? Laat het ons weten via info@duurzaamwonenplus.nl